Proffaid Norge

Proffaid Norge AS er et kurs- og opplæringsselskap som er dedikert til å forbedre helse- og sikkerhetskompetansen til bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner. Vår misjon er å tilby praktiske og effektive kurs i blant annet førstehjelp og HMS, slik at alle kan være trygge uansett hvilken situasjon man befinner seg i.

Vi har vårt hovedkontor i Sandefjord, og vårt team av instruktører har bred kompetanse. Vi har alltid fokus på å tilpasse våre kurs etter kundens behov og ønsker. Vi er hele tiden oppdaterte på forskrifter og spesifikasjoner for standardisert førstehjelpsopplæring.

Vi brenner for god sikkerhetskultur, forebygging og for praktisk læring, og tilbyr derfor kurs som gir deltakerne reell øvelse i situasjonshåndtering. Våre kurs gir deltakerne kunnskap og selvtillit til å forstå potensiell fare og å håndtere situasjoner på en trygg og effektiv måte

Vi er stolte av å være en ledende leverandør av kurs innen helse og sikkerhet, og ser frem til å samarbeide med deg og din bedrift eller organisasjon.

Org nr: 930 736 821